No niin, jos vihdoinkin saisin kirjoitettua jotain meidän häistä...

Virallisesti meidät vihittiin 11.10. Hyvinkään maistraatissa. Päädyttiin siviilivihkimiseen, koska mies ei kuulu kirkkoon.

En oikein tiennyt mitä odottaa vihmiseltä, tilaisuus oli kaunis vaikka olikin kyse vain minuutista, eli todella nopea toimitus. laugh Vihkimisen jälkeen äitini tarjosi päivällistä. Ilta oli oikein mukava.

13.10. klo 15  Vantaan Pyhän Laurin kirkossaoli sitten kirkollisen siunauksen aika. Sain pukeutua äidin tekemään valkoiseen pukuun jossa oli lilanväriset napit ja alushame. Puku oli hihaton napitettu niskan takaa.

Kirkossa mulla oli päällä vielä bolero, koska olen oppinut, että kirkossa ei saa näyttä paljaita olkapäitä.

Rakas siskoni oli tehnyt kaikki kukka asetelmat, mun kukkakimppuni ja miehen, bestmanin, ja seremoniamestareiden vieheet. Mun kukkakimppu oli kiinnitetty oikeaan käteen rautalangalla ja silikoninauhalla. Se oli ainoa tapa saada kimppu pysymään päikallaan.

Häämarssina meillä oli Erkki Melartinin Prinsessa Ruususen juhlamarssi ja ulosmenomusiikkina Jean Sibeliuksen Finlandia-hymni.

Siunauksen jälkeen juhlat jatkui Helsinggårdilla Tikkurilassa.  Juhlat sujyuivat perinteisesti hyvää ruokaa, juomaa ja häätanssia unohtamatta.

Lähdimme juhlapaikalta kohti hotellia noin klo 23 tutun taksikuskin kyydissä. Hääyö vietettiin Hotel Glo Artissa. Paikka oli hieno ja oli ihana herätä seuraavana aamuna tietoisena siitä, ettei ole kiire mihinkään ja parasta oli, että aamiainen tuotiin huoneeseen.

Kaiken kaikkaan hääpäivä oli täydellinen ja tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti lapsettomuushoitoja, joiden etenemisestä kerron tarkemmin vielä ennen joulua.