Ai, että tänään on ollut ihana päivä.

Lähdettiin miehen kanssa kaupungille kun avustaja on vapaalla. Lähdettiin aamulla invataksilla, invatatksilla siksi, että mulla oli sähkömopo mukana.

Syy siihen, että lähdettin Helsingin keskustaan oli sulhasen pukuun tarvittava paita. Paita löytyi Turo Tailorilta ja oli juuri sellainen mitä etsittiin. Sulhaselle ostettu pukuliivi jäi kauppaan kavennettavaksi. Liivin saa hakea 7.6, joten silloin takaisin kaupungille.

Käytiin lounaalla Ravintola Belgessä. Ruoka oli todella hyvää ja voin suositella paikkaa. Ravintola ei ehkä ollut ihan esteetön mutta henkilökunta oli todella ystävällistä ja apua sai tarvittaessa :)

Oikeastaan loppuaika vaan käveltiin keskustassa nauttien kevätauringosta. Kesän ensimmäiset rusketusrajatkin tuli hankittua 

Kävelyretken lopuksi eksyttiin Forumiin ja Helsingin Jäätelötehtaan kioskille, mukaan tarttui mantelisuklaa-jäätelöt. NAM...

En tiedä olenko sekaisin mutta olen lapsellisen innostunut siitä, että pääsin paikallisjunalla Helsingin keskustasta kotiin. En ole ikinä matkustanut paikallisjunassa ennnen, mutta se osoittautui yllättävän käteväksi liikkumistavaksi. Sitä voi siis ruveta käyttämään, jos vapaa-ajan taksimatkat loppuvat kesken.  Matalalattiajuna on tietysti ehdoton vaatimus sille , että pärjään yksin.

Nyt on kohta vuorossa Euroviisu-ilta. Mies keittelee jo  omena-riisipuuroa, jota voidaan sitten syödä euroviisuja katsoessa.