Meillä alkaa olla hääjärjestelyt hyvällä mallilla kaikki isot asiat, kuten maistraatti, kirkko, juhlapaikka ja pitopalvelu on varattu. Ainoat isot asiat jotka puuttuvat on pappi ja kanttori mutta nekin järjestynee tällä viikolla

Vähän taustatiedosi kai voin kertoa, että meidät vihtitään Hyvinkään maistraatiisa 11.10. ja kirjollinen siunaus Vantaan Pyhän Laurin kirkossa ja juhlat Helsinggårdilla 13.10.

Hyvinkään maistraattiin päädyttiin koska se oli Uudenmaan aluella ainoa maistraatti, joka suostui vihkimään torstaisin. Vihkipäivän piti siis ehdottomasti olla 11.10. koska se on jo kauan sitten kaiverettu sormuksiin. Mun sormus hankittiin jo helmikuussa Tampereen häämeissuilta. Sormus suorastaan huusi, että haluaa mun sormeen. En edes lähtenyt hakemaan sormusta vaan sormus löysi mut

Sulhasen vaatteetkin ovat jo valmiina, ja mullakin on jo korut mutta puku on vasta suunnittelu vaiheessa. Äiti on luvannut tehdä sen mulle häälahjaksi. Kun yritin sanoa, että voisin ostaa yhden ystävän puvun äiti sanoi jyrkästi ei... joten kai tyttären hääpuku on äidille tärkeä tehtävä.  Meidän juhlien kukat tulevat olemaan siskoni käsialaa. Hän on ammatiltaan floristi ja halusi tehdä kukat meille häälahjaksi.

Aika paljon meidän häistä syntyy talkootyönä ja yhteistuumin. Ainoastaan ruoka päädyttiin ottamaan ulkopuolelta koska kukaan ei kuitenkaan jaksa laittaa niin paljon truokaa juuri ennen hääpäivää ja kukaan ei jaksa tiskata astioita hääpäivän jälkeen.

Kokosin viikonloppuna vieralistan loppuun ja tarkistin myös osoitteet hääkutsuille, joten nyt olis sitten seuraavaksi kutsujen kokoaminen joka onki sitten vähän isompi projekti.

Mutta häistä ja muusta lisää myöhemmin.