Nonni, nyt on käyty Vaasassa ja hauskaa oli.

Kyseessä oli kansainvälinen kuorotapahtuma, kuoroja oli mukana Kiinasta, Japanista, Venäjältä, Hollannista, Briteistä, USAsta, Kanadasta ja tietysti Suomesta. Kuoron kevätkausi päättyi tähän retkeen.

Meillä oli lauantaina kolme keikkaa, yksi Rewell Center ostoskeskuksesa, toinen Vaasan kaupungintalolla ja viimeinen Fransmanni ravintolassa. Kaikki esiintymiset onnistuivat, Meillä naisilla oli puvustuksena mustat vaatteet ja neonvihreät höyhenpuuhkat. Vihreitä höyheniä oli joka paikassa. Eli missä vihreä höyhen siellä kaveri... Höyheniä näkyi paljon hotellin käytävällä... mitäköhän siivoojat meistä tykkäsi??

Nyt on viikonloppuna laulettu ja paljon, nyt on tiedossa tauko elokuun loppupuolelle saakka, sitten alamme harjoittelemaan joululauluja, ai kun kiva! Mutta mitä mä teen kuoron sijasta torstaisin siihen saakka? No, eiköhän tässä keksitä jotain.

Sain tänään tietää, että kuorokaverini on eilen saanut pienen tytön, en voi sanoa, ettei tuntuisi pahalta. Toisaalta oon onnellinen, että kaikki meni hyvin ja tyttö on terve. Toivon vain, että itsekin joskus saan julkaista naamakirjassa oman vauvani kuvia. Ehkä se päivä vielä joskus tulee...